Producten

Tapijt

Tapijt is de meest voorkomende vloerbedekking in Nederland. Dat komt met name doordat het bijna overal toepasbaar is. Ook voor uw trap(pen) in huis is tapijt  prima geschikt.  De vele voordelen en gunstige eigenschappen in combinatie met de enorme keuze tapijt in kleur en kwaliteit zorgen ervoor dat iedereen het tapijt van zijn of haar wensen kan vinden. 

We hebben ook veel tapijt op voorraad, dus het kan ook heel snel gelegd worden.

Naast tapijt is de schoonloopmat van HAMAT erg in trek.

Ook kunt u bij ons terecht voor een groot aanbod aan karpetten.

Bekende merken die wij verkopen zijn: Desso, Bonaparte, Belakos, Parade, Ambiant, Hamat, Gelasta en Interfloor.


Laminaat

Tegenwoordig wordt er steeds meer voor laminaat gekozen. Laminaat is ideaal in onderhoud. Een goed gelegde laminaatvloer ziet er perfect uit.

Laminaat is in diverse kleuren en soorten leverbaar. U kunt uw vloer dus uitkiezen naar uw persoonlijke wensen. De vele voordelen van laminaat zijn: slijtvast, sterk, vlekbestendig en nauwelijks van echt hout te onderscheiden.

Bij Perfect Wonen vindt u alle soorten laminaat. Of u nu op zoek bent naar laminaat met een voelbare houtstructuur, vlak laminaat of laminaat met een V-groef, bij Perfect Wonen bent u aan het juiste adres.

Bekende merken die wij verkopen zijn: Balterio, Berry Floor, Quick Step, Egger, Tarkett en Parador.


PVC Vloeren

Een PVC vloer is een sterke, onderhoudsarme en makkelijke vloer! PVC-vloeren zijn gemaakt van een bijzonder duurzame vorm van vinyl. Een PVC-vloer is onderhoudsarm, vochtbestendig en isoleert ook goed. Door de stevigheid en elasticiteit van het materiaal blijven er geen sporen van scherpe voorwerpen achter. Een ideale ondergrond voor bijvoorbeeld bureaustoelen. Bij Perfect Wonen kunt u kiezen tussen heel veel verschillende kleuren en motieven. PVC-vloeren zijn leverbaar in diverse soorten tegel- en houtstructuur die nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. Een PVC-vloer is hygienisch en makkelijk schoon te houden. Daarnaast is een PVC-vloer vochtbestendig, PVC-vloeren zijn daarom ook uitermate geschikt voor badkamer, keuken of toilet.

Wanneer u op zoek bent naar een sterke, onderhoudsarme en makkelijke vloer, dan is een PVC-vloer een ideale vloer voor u. Bij Perfect Wonen is uw PVC vloer inclusief egaliseren, lijmen en leggen.

Bekende merken die wij verkopen zijn: TFD, Mflor, Forinn, Ambiant en Moduleo.


Gordijnen

Perfect Wonen heeft een ruim assortiment gordijnen en inbetweens. Want uw huis is pas af als de gehele inrichting op elkaar is afgestemd naar uw eigen wensen. Gordijnen geven warmte aan uw inrichting, de juiste stof en uw favoriete dessin zorgen ervoor dat de gordijnen uw huis echt af maken. Welk type gordijn het meest geschikt is, hangt af van de ruimte en het raam waarvoor het moet komen te hangen. Meestal wordt bij gordijnen eerst gekeken naar het decoratieve aspect. Terecht, want gordijnen zijn de sfeermakers in uw huis. Maar hebt u ook gedacht aan de isolerende werking, de akoestiek en de licht doorlatendheid? Perfect Wonen adviseert u hier graag over! Gordijnen kleden uw woning aan,  ze hebben veel invloed op de sfeer in uw interieur. Met de goede keuze van gordijnen kunt u een vertrek een eigen uitstraling stijl en sfeer geven. Gordijnen en inbetweens kunnen op verschillende manieren geplooid worden o.a enkele plooi, vlinderplooi, trippelplooi, retourplooi enz.

Ook verkopen we roedes in allerlei soorten, kleuren en maten. Voor al deze mogelijkheden en uw persoonlijke wensen brengt u een bezoek aan onze winkel, dan zult u zien wat de mogelijkheden voor u zijn.

En natuurlijk....Ook voor onze gordijnen, inbetweens en binnenzonwering geldt onze all-in prijsconstructie. Dat wil zeggen: u betaalt bij ons niets extra voor het meten, maken en ophangen! 


Binnen Zonwering

U hebt bij ons keuze uit alle soorten rolgordijnen, horizontale jaloezieen en plisses. Voor elk raam, of het nu om een dakraam, een zijraam of de slaapkamerramen gaat: wij hebben een geschikt gordijn voor in uw huis. U kunt kiezen uit een zeer divers aanbod aan motieven en ontwerpen.

Rolgordijnen Een ruime keus verduisterende en licht doorlatende rolgordijnen zijn verkrijgbaar in een uitgebreide collectie kleuren en dessins, waar u jarenlang plezier van hebt.

Duo-Rolgordijnen Het duo rolgordijn is een uniek product. Het rolgordijn bestaat uit twee stoflagen, met horizontale transparante en niet-transparante banen, die kunnen bewegen ten opzichte van elkaar. De variatie in lichtinval die het duo rolgordijn biedt is eindeloos.

Plisse De collectie van Perfect Wonen omvat een breed assortiment aan Plisses in diverse breedtes, kleuren, van transparant tot verduisterend. Tevens zijn Plisses zeer geschikt voor afwijkende raamvormen. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor de praktische top-down uitvoering van de Plisses. Dit model is bedienbaar van boven naar beneden en van beneden naar boven. Dit zorgt voor optimale privacy in combinatie met een optimale lichtinval.

Horizontale jaloezieen in hout of aluminium nemen weinig ruimte in en zijn makkelijk te bedienen. Met een kleine correctie kunt u lichtinval en de intensiteit van het licht aanpassen. Met de steeds groter wordende keuze uit diverse kleuren, lamel breedtes en afwerksystemen van jaloezieen kunt u elke ruimte een eigen stijl meegeven. Onze Perfect Wonen collectie jaloezieen omvat een breed assortiment aan kleuren en materialen. De jaloezieen zijn leverbaar in 16mm, 25mm, 35mm, 50mm en 70mm. Tevens kunnen ze worden uitgevoerd met diverse kleuren ladderband.

Vouwgordijnen Gebaseerd op de nieuwste interieurs en trends biedt Perfect Wonen u een sfeervolle collectie vouwgordijnen. De vouwgordijnen kunnen worden geleverd in verschillende modellen en kleuren. Er kunnen speciale modellen vouwgordijnen geleverd worden voor een erker. Het populaire top-down vouwgordijn, gevoerd voor meer privacy, met of zonder baleinen of met tunnels aan voor of achterzijde, dus voor elke situatie wat wils.

Paneelgordijnen Paneelgordijnen zijn gemaakt van brede verticale banen stof die achter elkaar geschoven kunnen worden. De panelen kunnen van verschillende materialen gemaakt worden. Paneelgordijnen komen het beste tot zijn recht bij een grote raampartij.

Lamel gordijnen Textiel/ Kunststof / Aluminium De Perfect Wonen lamellen collectie is erg uitgebreid en is een ideaal raam decoratieproduct voor elke denkbare ruimte. Of het nu gaat om ronde of schuine ramen met horizontale lamellen is het mogelijk. Tevens zijn ze te verkrijgen in verschillende breedtes.


Onbetwist uw interieurspecialist.
Neem nu contact op